(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelun harjoittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva infra-alan opiskelija!

Haemme kesäksi infrasuunnittelun harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen  Joensuun toimistoomme. Yksikkömme toteuttaa laaja-alaista infran suunnittelua Itä-Suomen alueella. Harjoittelijana toimit kokeneemman suunnittelijan avustajana muun muassa katujen ja vesihuollon suunnittelukohteissa. 

Odotamme

Olet opintojen loppuvaiheessa oleva insinööriopiskelija. Sinulla on AutoCAD-ohjelmiston perustaidot sekä mahdollisesti jo kokemusta Novapoint-, 3D-Win-  tms. mallinnus- tai mittausohjelmistoista. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö  Mikko Ruokolainen, puh. 040 5750 861.