(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelun harjoittelija, kesätyö
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme infra-alan opiskelijoita harjoittelijaksi infrasuunnitteluun kesäksi 2019. Tehtävät koostuvat kokemuksestasi riippuen avustavista tie-, katu- ja aluesuunnittelutehtävistä. Myös opinnäytetyön tekeminen on mahdollista, mikäli olet edennyt opinnoissasi jo pidemmälle. Töitä on tarjolla toimipisteissämme Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Kouvolassa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa.

Destian Asiantuntijapalvelut työllistää yli 150 suunnittelijaa ja on yksi Suomen suurimpia infrasuunnitteluun keskittyneitä suunnitteluorganisaatioita. Destia on ainoa toimija Suomessa, joka toteuttaa infraan liittyvät palvelut suunnittelusta rakentamiseen asti. Lupaamme asiakkaillemme järkevät ja kustannustehokkaat ratkaisut, digitaalista edelläkävijyyttä ja erinomaiset osaajat.

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Etsimämme harjoittelija

Odotamme sinulta vähintään kahden vuosikurssin suoritettuja infra-alan teknisiä opintoja (DI tai AMK).

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut