Infrasuunnittelijaharjoittelija
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Hei SINÄ! Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille harjoittelijaksi Infran suunnittelutöihin Lahden toimistolle.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Infra Lahti -yksikön osaajien joukkoon
Lahessa, niin kuin meillä päin sanotaan, olet suunnitteluharjoittelijana osa 30 henkilön yksikköä. Yksikkömme hankkeet ovat pääasiassa katu- ja kunnallistekniikan, tiesuunnittelun ja liikuntapaikkahankkeiden suunnittelutehtäviä. Yksikössämme on 8 projektipäällikköä, 16 suunnittelijaa ja 4 teknistä avustajaa.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan avustavat suunnittelutehtävät käynnissä olevissa projekteissamme. Tällaisia tehtäviä ovat mm. määrälaskenta, suunnitelmakuvien ja mallien viimeistelytehtävät suunnittelijan tai projektipäällikön ohjauksessa. Osaamistasostasi riippuen työtehtäviesi vaatimustasoa voidaan myös kasvattaa. Suunnittelun työryhmään osallistumalla pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina suurempiin projekteihin. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Haluamme panostaa tulevaisuuden tekijöihin. Haluamme että saat harjoittelusi aikana käsityksen suunnittelukonsultin tehtävistä, ymmärrät projektitehtävien merkityksen kokonaisuudessa ja opit suunnittelun perustaitoja kehittyäksesi tulevaisuuden osaajaksi. Vastavuoroisesti haluamme että olet kiinnostunut alasta, haluat oppia, olet tiedonjanoinen ja esität paljon miksi-kysymyksiä. Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä.

 

Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta että:

 • olet opintojen loppuvaiheessa oleva alan opiskelija
 • osaat käyttää AutoCAD – suunnitteluohjelmaa
 • etuna on jos olet jo opiskellut Novapoint, Tekla Civil ja/tai 3DWin - ohjelman perusteet
 • olet jo opiskellut katu- tai tiesuunnittelun periaatteita
 • suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti
 • olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut

 

Tule osaksi Infra ja liikenne -osaajien joukkoa
Rambollin 3000 liikenneasiantuntijaa tekevät yhteistyötä viranomaisten, urakoitsijoiden ja kaupunkien kanssa kehittäessään kokonaisvaltaisia liikenneratkaisuja. Lentoliikenteestä siltoihin ja tunneleista raideliikenteeseen – haluamme varmistaa, että ihmiset ja tavarat liikkuvat paitsi tehokkaasti myös kestävällä tavalla. Älykkään liikkumisen asiantuntemuksemme avulla voidaan ratkoa liikkumisen haasteita integroimalla kaupunkisuunnitteluun kaikki liikkumisen muodot ja liikenteen digitalisointi. 

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin ja Lahden toimistollamme on n. 180 työntekijää. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1322393
 • Tehtäväalue: Suunnittelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo