Infrasuunnittelija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Työnkuvasi

Infra-suunnittelijana työskentelet Environmental Construction -yksikkömme monipuolisissa, vaihtelevissa ja erikokoisissa ympäristörakentamisen projekteissa. Projektit voivat olla asiakaskohteita ja/tai omien alueittemme investointi- ja kehityshankkeita. Suunnittelutehtäviä on infra- ja ympäristörakentamisen eri vaiheissa olevissa projekteissa, ulottuen ympäristövaikutusten arvioinnista rakennusprojektien toteutukseen.

Ympäristörakentaminen sisältää tavanomaisen infrarakentamisen lisäksi mm. kaatopaikkojen ja käsittelyalueiden rakentamista, jossa pyrimme soveltamaan infrarakentamisen uusia materiaaliteknologioita käyttämällä esim. uusiomateriaaleja. Käytössämme ovat mm. 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot. Työpaikkasi on ensisijaisesti Riihimäellä. 

 

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Tuemme kehitystäsi ja otamme tehtävissäsi huomioon vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan tarvittaessa myös useita tehtäviä rinnakkain. Ennen kaikkea arvostamme valmiutta ja halua oppia uusia asioita, positiivista asennetta ottaa asioista selvää ja etsiä ratkaisuja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tietomalliosaaminen katsotaan sinulle eduksi. Työskentelysi sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä. 

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Tommi Virtanen, 050 544 0821 (12.8. jälkeen) ja rakennuttamispäällikkö Markus Lehtonen 050 566 7591 (pois lukien 5.8.-11.8.).

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.8.2019. Liitä hakemukseen suomenkielinen CV. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285372
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki