(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelija monipuolisten kaupunki- ja teollisuusprojektien pariin Swecolle, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Osana Swecon suunnittelijatiimiä pääset vaikuttamaan rakennetun ympäristön ja teollisuuden sekä kestävän rakentamisen kehittymiseen monipuolisten projektien parissa! Voit olla vielä urasi alkumetreillä kunhan asenteesi on kohdallaan ja suhtaudut innolla ja uteliaisuudella uusiin haasteisiin. Mikäli 3D-mallinnus loistavan yhteishengen tiimissä kansainvälisesti arvostetussa yrityksessä voisi olla sinua varten, lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista infrasuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Sweco Finland Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet osana suunnittelijatiimiä kuitenkin itsenäisessä roolissa 3D-mallintamisen parissa. Novapoint on pääasiallinen ohjelmisto, jolla tulet työskentelemään. Sinulla on mahdollisuus päästä näkemään suunnittelusi työnjälki myös todellisuudessa esim. kävellessäsi suunnittelemiasi katuja pitkin! Osaamisesi karttuessa voit päästä työskentelemään myös asiakasrajapintaan ja tietomallintamisen kehittämiseen. Suunnittelijat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä keskenään ja Swecolla vallitseekin loistava yhteishenki.

Tehtävä sopii sinulle joka innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää asiantuntijuuttasi. Positiossa on mahdollista oppia arvostetussa yrityksessä alan ammattilaisilta ja se tarjoaa myös erilaisia etenemismahdollisuuksia omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri, jolla on jo hieman työkokemusta infrasuunnittelun parissa (esim. kesätyö) tai työmaalta. Hallitset AutoCAD-ohjelmiston ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot, jolloin autat osaltasi hyvän yhteishengen jatkumisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää päämäärätietoisuutta ja sinnikkyyttä, jolloin ongelmanratkaisutilanteet tuntuvat sinulle mieluisilta haasteilta. Jatkuva uteliaisuus ja positiivinen suhtautuminen uusia haasteita kohtaan on myös avain menestykseen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri)
* Hieman työkokemusta infrasuunnittelun parista
* AutoCAD-ohjelmiston osaaminen
* Suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä osaamista Novapoint-ohjelmistosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
SWECO on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija sekä kestävän rakentamisen edelläkävijä. Heidän työnsä tuloksena syntyy muun muassa terveellisiä ja turvallisia rakennuksia, tehokasta infrastruktuuria sekä kestäviä vesihuollon ratkaisuja. Sweco Finland Oy:ssä osataan suunnittelussa ottaa huomioon kattavasti kokonaisturvallisuuden kenttää rakennetussa ympäristössä, jossa nousevat esiin esimerkiksi sähköverkot, vesihuolto, puhdas vesi, lumikuormat, automatisoituva liikenne, teollisuus ja tuotantolaitosten automatiikka ja kyberturvallisuus.