(Poistunut julkaisusta)

Infrasuunnittelija kansainvälisiin tehtäviin
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Etsimme rata-, tie- ja katusuunnittelijoita kansainvälisiin tehtäviin. Osallistut yhdessä monialaisen ja monikansallisen suunnittelutiimin kanssa pohjoismaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin. Työskentelet vientiryhmän, pohjoismaisten kollegojen ja koko valtavan asiantuntijajoukkomme kanssa.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on infrasuunnitteluun soveltuva koulutus ja jonkin verran kokemusta suunnitteluohjelmistojen käyttämisestä.

Suunnitteluhankkeiden läpiviemiseksi vaaditaan vähintään englannin kielen osaamista. Lisäksi ruotsin tai norjan kielen taitaminen avaa mahdollisuuksia kehittyä pohjoismaisissa suunnittelutehtävissä.

Tarjoamme

Tarjolla on monipuolisia pohjoismaisia hankkeita. Tuemme kehittymistäsi ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan.

Meillä tukenasi on suuri joukko eri alojen ammattilaisia. Tuo oma osaamisesi tähän porukkaan ja tule suunnittelemaan kanssamme kestävää, toimivaa ja ympäristöystävällistä infraa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vientiryhmän ryhmäpäällikkö Elise Ruohonen, puh. 045 6703215, sähköposti elise.ruohonen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi 18.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.