(Poistunut julkaisusta)

Infrastruktuuriarkkitehti tilaus-toimitusvaiheeseen
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Atean kovassa kasvussa oleva palveluliiketoiminta on jaettu kahteen yksikköön, jatkuviin palveluihin ja asiantuntijapalveluihin. Jatkuvien palveluiden tuottaminen on organisoitu Service Deskiin ja Operations-yksikköön. Tukena toiminnalle toimii järjestelmistä ja teknisistä tuotantomenetelmistä vastaava Development- yksikkö. Delivery Excellence toteuttaa palvelutransitiohankkeet ja vastaa palveluidemme tilaus-toimitusputken laadusta myynnistä tuotantoon.

Etsimme Delivery Excellence -yksikköömme Infrastructure Architectia. Tässä tehtävässä vastaat myynti- ja käyttöönottovaiheiden laadukkaista arkkitehtuurisuunnitelmista

Atealla pääset suunnittelemaan asiakkaidemme infra-arkkitehtuuria palveluiden haltuunoton merkeissä. Kyseessä voivat olla laajemmat ns. ulkoistukset tai yksittäisten palveluiden tuottaminen asiakkaillemme. Infrastruktuuriarkkitehtina olet keskeisessä roolissa varmistamassa sujuvan tuotannon alkamisen. Haluat olla mukana kehittämässä Atean toimintaa strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita ja sinulla on kykyä ja halua palveluiden kehittämiseen sekä niiden tuottamiseen tuloksellisesti.

Sinulla on käytännön kokemusta infrastruktuuriarkkitehtuurin suunnittelusta ja dokumentoinnista. Olet perillä IT-teknologioista ja palvelutuotannosta. Dokumentoit toimintasi laadukkaasti. Tiimipelaajana olet luotettava ja järjestelmällinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja projekteissa. Sinulla on kokemuksen tuomaa pelisilmää ja joustavuutta. Kommunikoit kaikkien sidosryhmien kanssa sujuvasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa. Käytät kuvantamis- ja dokumentointityökaluja sujuvasti.

Lue lisää!

Tunnet infra-arkkitehtuurin parhaat käytännöt ja ITIL-viitekehyksen. Erilaiset sertifioinnit katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on usean vuoden kokemus infrastruktuuriarkkitehdin tehtävästä tai palvelin- ja verkkoympäristöjen kehittämisestä sekä ymmärrät laaja-alaisesti IT-ympäristöjä huomioiden myös pilvipalvelut ja hybridiratkaisut. Olet aiemmin toiminut vaativissa suunnittelu- tai kehittämistehtävissä.

Toimintatapasi on aktiivinen, analyyttinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tervetuloa joukkoomme!

”Kymmenhenkinen Delivery Excellence -yksikkömme vastaa Atean toimitusputken sujuvasta läpimenosta. Tehostamme ja parannamme jatkuvasti prosessien laatua keskeisissä vastuunvaihtopisteissä, kuten siirto palveluille ja projektilta tuotantoon. Atealla on kova vauhti päällä ja tulemme tarvitsemaan osaavaa infra-arkkitehtiä pikaisesti riveihimme. Tulet täydentämään Delivery Managementiamme jossa kollegoinasi toimivat myös kokeneet Transition Managerit.

Toivon, että sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti ja kommunikoit sujuvasti. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (AMK tai tiedekorkeakoulu).

Toimipisteesi sijaitsee Vantaan, Turun, Tampereen tai Lahden toimipisteessä, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 5071104 tai laita sähköpostia osoitteeseen leo.heikkila(at)atea.fi!”

Leo Heikkilä, Head of Delivery Excellence

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaihin 13.4.2020 mennessä. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.