(Poistunut julkaisusta)

Infrastructure Lead
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

DS Smith on maailmanlaajuisesti toimiva johtava aaltopahvipakkausten valmistaja, tukenaan kierrätys- ja paperinvalmistustoiminnot. Yrityksen pääkonttori on Lontoossa, se on FTSE 100 -listattu ja keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan innovatiivisia kaiken kokoisten asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä pakkauksia 34 maassa noin 30 000 ihmisen voimin Packaging, Recycling ja Paper -liiketoimintaryhmissä. DS Smith vastaa kaikkien markkina-alueiden tarpeisiin: laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, myynninedistämismateriaalit ja teollisuuspakkaukset. DS Smithin juuret ovat vuodessa 1940, jolloin Smithin perhe perusti yrityksen. Suomessa juuret ulottuvat jo vuoteen 1911 ollen maan ensimmäinen aaltopahvia valmistava yritys. Toimimme nyt kuudella paikkakunnalla Suomessa (Tampere, Nummela, Turku, Akaa, Kuopio ja Ii).

Etsimme DS Smithille Tampereelle IT-tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sinua,

Infrastructure Lead,

vastaamaan IT-infrastruktuurin tuesta ja kehityksestä DS Smithin tuotantoyksiköissä Suomessa.

Tulet työskentelemään itsenäisessä roolissa osana pohjoismaista IT-tiimiä. Viihdyt ja menestyt tässä tehtävässä, jos haluat oma-aloitteisesti ratkaista tietoteknisiä ongelmia, kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi, nautit projektityöskentelystä sekä haluat olla rakentamassa ja kehittämässä IT-infratoimintoja eteenpäin liiketoiminnan tarpeita peilaten.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • Päivittäisten IT rutiinien ja olemassa olevan IT-infran ylläpitäminen ja kehittäminen tehdasympäristössä (sisältäen mm. mobiili ja verkkolaitteiden asennukset ja käyttöönotot, konfiguroinnit, palvelimet ja verkon ylläpito)
 • IT-infraan liittyvien ongelmien selvittäminen ja ratkaiseminen
 • Osallistuminen Suomen tuotantoyksiköiden kehitystyöhön ja hankkeisiin oman vastuualueen asiantuntijana
 • Proaktiivinen yhteydenpito sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä

Edellytykset tehtävässä onnistumiseen

 • Monipuolinen käytännön työkokemus IT-infran ylläpidosta ja kehittämisestä tuotannon ympäristössä
 • Laaja tekninen ymmärrys mm. ohjelmistoista, käyttöjärjestelmistä, asennuksista, verkon vianmäärityksestä ja oheislaitteista
 • Kyvyt itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja itseohjautuvuuteen, luontainen priorisointikyky ja hyvät paineensietokyvyt
 • Vahvat vuorovaikutustaidot, kohtaat ihmiset ilolla ja kommunikointi onnistuu sekä suomeksi että englanniksi
 • Kohtuullinen matkustusvalmius Suomessa eri yksiköiden välillä

Tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työn kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä
 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, joissa näet työsi kädenjäljen suoraan tuotantoyksiköidemme toiminnassa
 • Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa IT-osaamista osana ammattitaitoista tiimiä
 • Uramahdollisuuksia kansainvälisessä konsernissa
 • Hyvät henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 25.11.2020 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Sari Ojanen, p. 040 5211 366, sari.ojanen(at)fi.experis.com

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan DS Smithin palvelukseen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.