(Poistunut julkaisusta)

Infrastructure engineer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Innostutko infrasta? Jatka ehdottomasti lukemista, sillä etsimme nyt Tampereen tiimiimme kokenutta osaajaa Numeron-ohjelmiston infran ylläpitoon ja kehittämiseen.

Visma Enterprise Oy on ohjelmistotalo, joka on erikoistunut matka- ja kuluhallintaan, työvoiman- ja työajanhallintaan sekä henkilöstönhallintaan rekrytoinnista alkaen. Ohjelmistojamme ovat muun muassa Tiima, Numeron, M2, EasyCruit, Saima ja Wilma.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on kokemusta infra-arkkitehtuurin kehityshankkeista tai SaaS-palvelun ylläpidosta ja omaat vahvan teknisen taustan. Olet vastuuntuntoinen ja tiimihenkinen, ja tuot aktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti ajatuksiasi ja ideoitasi esiin tiimissä. Asenteesi on positiivinen, ja haluat myös kehittää omaa osaamistasi. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen, ja toimipaikkana on Tampere.

Tehtävässä tärkeitä osaamisalueita ovat:

- Ymmärrys pilvipalveluiden arkkitehtuurista
- Web-teknologioiden tunteminen
- Tietoturvaosaaminen
- Palomuurit
- Verkkotekniikoiden tuntemus
- Kuormantasaus
- Tietokannat (MySQL)
- Sinulla on osaamista Microsoftin teknologioista (Windows-serverit, IIS)
- Kommunikointi sujuvasti suomeksi sekä englanniksi

Ohjelmointiosaaminen ja erityisesti kokemus AWS-pilvialustasta sekä Continuous development / Continuous integration (CD/CI) työkalujen tuntemus (esim. Teamcity, Octopus) katsotaan eduksi

Mutkaton yrityskulttuuri ja huumori niin pienistä kuin isoistakin asioista pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana. Meillä saat monipuolisen ja palkitsevan roolin, tsemppaavat työkaverit sekä energisen työyhteisön. Pidämme huolta tekijöistämme, ja työelämä Vismalla voi viedä minne vain - vaikka hiihtokilpailuihin!

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Vismalla antaa Markus Kari. Tavoitat Markuksen puhelimitse 0405640020 maanantaina 11.11. Klo 09:00-10:00 tai muutoin sähköpostitse markus.kari@visma.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 24.11.2019.