(Poistunut julkaisusta)

Infrastructure Engineer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Tehtävässä kehität ja ylläpidät Visma Netvisor -palvelua osana palvelujatkuvuustiimiä. Tiimin vastuulla on palvelun operointi sisältäen palvelun seurannan, monitoroinnin, suorituskyvyn, skaalaamisen ja muut siihen liittyvät tehtävät.

Ketä etsimme?

Sinulla on kokemusta infra- tai sovelluskehityshankkeista ja omaat vahvaa teknistä osaamista. Olet utelias ja kehität osaamistasi jatkuvasti. Pystyt myös skaalaamaan osaamistasi muuhun kehitystiimiin ja tuomaan ajatuksiasi ja ideoita esiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sinulla on ymmärrystä pilvipalvelujen arkkitehtuurista ja niiden tuottamisesta
- Verkkotekniikoiden tuntemusta
- Ymmärrystä virtualisointitekniikoista
- Microsoftin teknologioiden, kuten Azuren, Windows Serverin, .NET Frameworkin ja SQL Serverin osaaminen katsotaan eduksi
- Tiimityöskentelytaitoja
- Omaat sujuvan suomen- ja englanninkielen taidon

Taloushallinnon ratkaisullamme Netvisorilla on yli 20 000 asiakasta ja tuhansia päivittäisiä käyttäjiä. Laadukas API-rajapinta sallii integraatiot muihin ohjelmistoihin ja kumppaneita meillä on tällä hetkellä jo yli 200. Työssä pääset vaikuttamaan tuotteemme kehitykseen aitiopaikalta. Tutustu Netvisoriin netvisor.fi.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista ja palkittu Great Place to Work -sertifikaatilla seitsemän kertaa peräkkäin. Kulttuurimme on rento ja hierarkia matala. Jokainen on tervetullut porukkaamme sellaisena kuin on.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut välipaloista loma-asuntoihin. Voit tutustua etuihin täällä (www.vis.ma/rekry/#edut). Pääset myös mukaan Visma-konsernin kehittäjien verkostoon, jonka kesken tapaamme vuosittain jossain maailman kolkassa PUDD-tuotekehitysapahtuman merkeissä.

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Voit työskennellä joustavasti ja tarvittaessa myös etänä. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi.

“Viidentoista työvuoden jälkeen on edelleen mahdollisuus oppia uutta ja olla mukana mielenkiintoisissa projekteissa, mikä on tärkeää itsensä kehittämisen kannalta"

Tero Kaija, Software Architect

Lähetä hakemuksesi 21.10.2018 mennessä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Lappeenrannassa. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa Software Architect Juha-Pekka Ström, juha-pekka.strom@visma.com, puh. 040 731 3534.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi