(Poistunut julkaisusta)

Infrarakentamisen vastaava työnjohtaja
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen infrarakentamisen vastaavaa työnjohtajaa itäiseen Helsinkiin, kaupunkitekniikan rakentamisen osastolle. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Yhteistyö sekä kaupungin sisällä että aliurakoitsijoiden kanssa on tiivistä. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä.

Mitä teet?

Infrarakentamisen vastaavana työnjohtajana vastaat katu- ja maarakennushankkeiden valmistelusta ja toteutuksesta aikataulun ja budjetin mukaisesti. Esimiehenä koordinoit töitä ja vastaat työturvallisuudesta.

Kuka olet?

Olet suorittanut rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkinnon. Sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet sitoutunut, tavoitteellinen ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. 

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9–11 tuotantopäällikkö Jukka Kurko, puh. 050 072 7223.

Huomaa pidennetty hakuaika! Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 13.3. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-15-18