(Poistunut julkaisusta)

Infrarakentamisen työnjohtaja sähköverkkorakentamiseen
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme, Verkonrakentaja Wire Oy, on toiminut yli 25 vuoden ajan palvellen infraverkkojen omistajia. Wire on keskittynyt viime vuosina KVR-urakoiden pääurakoitsijana toimimiseen ja tekee urakointia eniten sähkön jakeluverkkojen uusinvestoinneissa rakentaen samalla telen ja katuvalaistuksen rakenteet. He vastaavat kohteiden suunnittelusta, maanrakennuksesta, kytkentätöistä ja loppudokumentoinnista sekä tekevät myös sähköverkkojen verkostosuunnittelua. Heillä on oma maanrakennus-, suuntaporaus- ja kuljetuskalusto, jolloin pystyvät hoitamaan tehokkaasti KVR-urakat osittain täysin omilla resursseillaan. Heidän liiketoimintansa kattaa myös nosto- ja kuljetuspalvelut sekä raskaat erikoiskuljetukset.

Verkonrakentaja Wire Oy hakee kauttamme tulosvastuullista infrarakentamisen TYÖNJOHTAJAA sähköverkkorakentamiseen johtamaan sähköverkkoprojekteja. 

Tämän hetken projektit ovat pääasiassa Hämeessä ja Pirkanmaalla. Työpisteesi sijaitsee pääosin projektien yhteydessä tai osittain Parolassa. Tehtävässäsi sinulla on kokonaisvastuu sähköverkkoprojektien toteutuksesta. Toimit tiimisi esimiehenä sekä vastaat projektien tuloksellisuudesta, aikatauluista, kustannusseurannasta ja työturvallisuudesta. Viihdyt projektiliiketoiminnan parissa ja ohjaat käynnissä olevia työmaita järjestelmällisellä työskentelyotteella ja joukkuettasi kannustaen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta infrarakentamisesta ja projektiliiketoiminnasta 
- teknistä koulutustaustaa (esim. insinööri)
- kokonaisnäkemystä ja kokemusta projektien vetovastuusta (aikataulut, ennusteet, kustannussseuranta jne.)
- tiimityöskentely- ja esimiestaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä
- vastuullista ja ahkeraa työotetta, kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykyä
- oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja halua kehittää toimintaa yhdessä muiden kanssa
- hyviä it-taitoja
- vähintään B-ajokorttia

Arvostamme:
- aikaisempaa näyttöä esimiestyöstä ja projektien vetovastuusta
- aiempaa kokemusta sähköverkkorakentamisesta ja verkkotietojärjestelmien käytöstä (esim. TrimbleNIS)
- sähköpätevyys S1
- mahdollisuutta tarvittaessa joustaa työajoissa ja matkustusvalmiutta
- voimassaolevia sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus-, tieturva- ja hätäensiapukortteja

Toimeksiantajamme perehdyttää tehtävään. Työnjohtajana pääset ohjaamaan toimintaa yhdessä yrityksen muiden työnjohtajien kanssa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. 

Asiakkaamme tarjoaa
- mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä
- kilpailukykyiset työehdot ja palkkauksen
- kehittyvän työympäristön, hyvän työilmapiirin sekä tuen työssä onnistumiselle

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Miika Marin, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 563 0155, miika.marin@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.  Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.