(Poistunut julkaisusta)

Infrarakentamisen projekti-insinööri
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen projekti-insinööriä kaupunkitekniikan rakentamisen osastolle läntiseen kantakaupunkiin.

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Mitä teet?

Projekti-insinöörinä vastaat osaltasi työmaiden taloudellisen tuloksen ja laadun saavuttamisesta, aikataulussa pysymisestä sekä onnistuneista ja oikein ajoitetuista hankinnoista.

Valmistelet työmaakokouksia ja palavereja sekä pidät yhteyttä viranomaisiin, aliurakoitsijoihin, tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin. Hoidat hankkeiden käytännön asioita tiiviissä yhteistyössä omien ja aliurakoitsijoiden työntekijöiden kanssa.

Kuka olet?

Olet koulutukseltasi rakennusinsinööri (AMK). Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus infrarakentamisen työnjohdosta tai suunnittelusta. Olet perehtynyt koneohjaukseen ja tietomallinnuksen hyödyntämiseen hankkeen elinkaaressa. Maanrakennuksen digitaalisten työvälineiden tuntemus luetaan eduksesi.

Olet sitoutunut, tavoitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 7–15 antaa tuotantopäällikkö Eila Hägg, puh. 0500 727 202, eila.hagg@hel.fi

Täytä hakemuksesi 16.9.2019 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-51-19.