Infrarakentamisen haalari- ja työnjohtoharjoittelijoita (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Kaupunki- ja teollisuusrakentamisessa meillä on avoinna Oppiva-paikkoja infrarakentamisen opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuudessa vaativan pohjarakentamisen, maarakentamisen, infrakohteiden betonirakentamisen, vesilaitosrakentamisen tai tunnelirakentamisen ammattilaisena. Kaupunki- ja teollisuusrakentaminen painottuu Etelä-Suomen alueelle, mutta hakijalta edellytetään liikkumisvalmiutta myös muualle Suomeen.

Väylärakentamisessa meillä on vastaavasti avoinna Oppiva-paikkoja infrarakentamisen opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuudessa väylä- ja siltarakentamisen ammattilaisina. Väylärakentamista toteutetaan niillä paikkakunnilla, mihin väyläinvestoinnit suunnataan hallituksen toimesta.

Työskentelet haalari- tai työnjohtoharjoittelijana riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työnjohtoharjoittelijana teet työmaan työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa vastaamalla samalla laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta. Työkokemuksen karttuessa työnkuvaasi voidaan laajentaa myös esimerkiksi aikataulutukseen tai suunnittelunohjaukseen. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

Infrarakentaminen on valtakunnallista ja alan ammattilaisilta vaaditaan liikkumisvalmiutta. Skanskalla panostetaankin työn ja vapaa-ajan tasapainoon esimerkiksi työaikajoustoilla ja etäpäivämahdollisuuksilla. Mikäli henkilöllä on tarve yöpyä työskentelypaikkakunnalla, majoitus järjestetään työnantajan toimesta. Huomioithan, että Infran tehtävissä oma auto on välttämätön.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1324716
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Kajaani, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa