(Poistunut julkaisusta)

Infrapalveluiden johtajan virka
Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme Nokian kaupungin infrapalveluiden johtoon aktiivista kehittäjää ja vahvaa osaajaa. Infrapalveluiden johtajana vastaat kaupungin katu- ja viheralueiden sekä ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja rakennuttamisesta sekä kunnossa- ja ylläpidosta. Huolehdit tulosalueesi toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta.

Sinulla on merkittävä rooli vahvassa kasvussa olevan kaupungin kehittämisessä. Kuulut kaupunkikehityspalveluiden johtoryhmään ja osallistut työssäsi aktiivisesti myös seudulliseen yhteistyöhön.

Nokian kaupungin infrapalveluissa työskentelee 45 vakituista henkilöä ja vuosittain näiden lisäksi noin 10-15 kausi- ja kesätyöntekijää. Tulosalueen kokonaisbudjetti on noin 14 miljoonaa euroa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja hyvä toimialan tuntemus. Tehtävä edellyttää hyviä esimiestaitoja ja johtamisosaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme valittavalta kehittämislähtöistä ajattelutapaa ja vahvaa asiakaslähtöisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.

Virantäytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 12.10.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja
http://www.nokiankaupunki.fi