(Poistunut julkaisusta)

Infrapäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme HKL:n infra- ja kalustoyksikköön

INFRAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan HKL:n kiinteistö-, rata- ja sähköjärjestelmäomaisuuden elinkaaren hallinnasta ja infraomaisuuden turvallisuuden kehittämisestä. Infrapäällikkö vastaa kiinteistö- , rata- ja sähköjärjestelmien suunnitelmien ja omaisuussalkkujen kehittämisestä ja raportoi infraomaisuudesta yksikön johtajalle ja HKL:n omaisuudenhallinnan johtoryhmään.
 
Infrapäällikkö osallistuu kalustohankinta- ja peruskorjausprojektien ohjausryhmiin omistajana ja vastaa omaisuuden takuuajan jälkeisten sopimusvelvoitteiden seurannasta. Infrapäällikkö vastaa infran luotettavuuden, käytettävyyden ja laadun kehittämisestä ja seurannasta.
 
Infrapäällikön vastuulla on HKL:n kiinteistö-, rata- ja ratasähköomaisuuden teknisen dokumentaation sekä rekisterien hallinta ja tekninen määrittely. Infrapäällikkö toimii HKL:n kiskopyörärajapinnassa ja vastaa teknisestä yhteistyöstä radan ja varikkojen sekä kunnossapidon kanssa.
 
Infrapäällikkö osallistuu yksikön ja HKL-tason kehittämishankkeisiin sekä HKL-tason prosessien kehittämiseen. Infrapäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Infrapäällikön vastuulla on oman toimintonsa henkilöstöjohtaminen ja talousjohtaminen sekä niiden kehittäminen.
 
Tehtävä on vaativa esimiestehtävä ja edellyttää kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus infraomaisuuden hallinnan kehittämisestä ja Helsingin joukkoliikennejärjestelmän laaja tunteminen ovat eduksi tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.


Lue lisää ja jätä hakemuksesi 17.9.2018 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-45-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie, artturi.lahdetie@hel.fi  

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.