(Poistunut julkaisusta)

Infran asiantuntija
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Toimintamme kasvaessa haemme

 INFRAN ASIANTUNTIJOITA

Sinulla on vankka asiantuntemus joltain infrarakentamisen osaamisalueelta, esim. silta- ja betonirakenteet, geotekniikka tai ratahankkeet. Sen, mihin hankkeeseen meillä lähdet mukaan, määrittää oma taustasi ja myös kiinnostuksen kohteesi. Toimit kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä hankkeisiimme liittyvissä infra-asioissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) ja yli 10 vuoden kokemusta omalta osaamisalueeltasi. Olet työskennellyt vaativissa ja ehkä erikoisemmissakin asiantuntijatöissä. Eduksesi katsomme osaamiseesi liittyvät pätevyydet, sertifikaatit ja todelliset referenssit. Kannustamme lisäopintoihin myös työsuhteesi aikana. Ennen kaikkea arvostamme ammattilaisen asennettasi ja haluasi olla antamassa oma asiantunteva panoksesi projekteissamme. Olet halukas jalkautumaan työpöytäsi äärestä myös työmaalle ja vaikka osaaja oletkin, haluat jatkuvasti oppia myös uutta.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän. Toimipaikkasi voi sijaita millä tahansa toimintapaikkakunnallamme.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa infrarakentamisen johtaja Ilmari Sikander, puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Infran asiantuntija”.