(Poistunut julkaisusta)

Infrahankkeiden projektipäälliköitä ja suunnittelijoita
Sweco Ympäristö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Haemme Helsinkiin, Ouluun, Tampereelle tai Turkuun
INFRAHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ JA SUUNNITTELIJOITA

Haemme mukavaan joukkoomme projektipäälliköitä ja kokeneita suunnittelijoita rakennetun ympäristön infrahankkeisiin (katu, tie, kunnallistekniikka, alue) liittyviin monipuolisiin suunnittelu- ja konsultointitehtäviin. Tulet olemaan osa Swecon Infrasektoria ja paikallista infrasuunnittelu-tiimiä. Tarkka työnkuvasi muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. 

Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat ja teollisuus. Pääset Swecolla osaksi Euroopan suurinta suunnittelutoimistoa, joka on Pohjoismaiden edelläkävijä infran suunnittelussa ja tietomallintamisessa. Osana tehtävääsi on kehittää infran tietomallinnuksen tulevaisuutta Suomessa.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä mukavassa työympäristössä.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta infrasuunnittelun parissa. Olet palveluhenkinen ja kiinnostunut asiakkaiden ongelmista ja niiden ratkaisemisesta. Infran suunnitteluohjelmistojen osaaminen on sinulla hallussa sekä olet innostunut kehittämään inframallinnuksen työskentelytapoja. Arvostamme myös kunnallistekniikan suunnitteluosaamista erityisesti kaupunkiympäristössä.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 15.10.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.