(Poistunut julkaisusta)

INFRAHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

INFRAHANKKEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan Infrarakentamisen palveluitamme Tampereen alueella.

Toimit kokemuksesi mukaan itsenäisesti tai osana tiimiä infrarakentamishankkeiden projektipäällikkönä. Vastaat hankkeesi suunnitteluttamisesta, hankinta-asiakirjojen laadinnasta, kilpailuttamisesta ja rakennuttamisesta hankkeen loppuun saakka.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (DI/insinööri) sekä osaamista laajojen hankkeiden läpiviennistä. Olet kokenut alan asiantuntija (yli 10 vuotta työkokemusta) ja toiminut projektipäällikkönä vaativissa töissä esim. isoissa tie- ja siltahankkeissa. Sinulla on kokemusta kunnallisteknisestä kaupunkirakentamisesta. Eduksesi katsomme RAP- tai RAPS -pätevyyden.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä ja hae viimeistään 18.4.2018. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävistä antaa infrarakentamisen projektijohtaja Tuomo Takkinen, puh. 040 6308 435 tai infrarakentamisen johtaja Ilmari Sikander, puh. 040 588 4346. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään hakemasi tehtävä.