InfraBIM Trainee
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille InfraBIM Traineen tehtävään! Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostuneen ja oma-aloitteisen asenteen työhön sekä alan ohjelmistojen oppimiseen eikä hyvistä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidoistakaan haittaa ole.

Tervetuloa InfraBIM-tiimiin tietomallintamisen ja tiedonhallinnan osaajien joukkoon
InfraBIM Traineena olet osa InfraBIM-tiimiä, jonka ensisijainen prioriteetti on kehittää infran tietomallintamisen ja tiedonhallinnan osaamista Rambollilla. Tiimimme kuudesta henkilöstä kolme istuvat Espoossa Ramboll Villagessa, kaksi Oulun ja yksi Lahden toimistolla. Voit työllistyä näistä mille paikkakunnalle tahansa. Tiimimme toimii ketterästi ja joustavasti muuttuvassa maailmassa. Jokainen saa osaltaan sopivasti vapautta ja vastuuta kehittämistyöstä. Parasta tiimimme toiminnassa on muilta tiimiläisiltä saatava tuki ja vahva yhteishenki.

Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. mallintamiseen liittyviä kehitystehtäviä, jotka voivat pitää sisällään esim.  ohjelmistojen testaamista ja pilottikäyttöä infrahankkeiden ohella, pieniä ohjelmointitehtäviä tai sitten asiakirjapohjien luontia. Tehtävät ovat hyvin räätälöitävissä opintosuuntautumisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Insinööri (AMK tai yliopisto) tai muu soveltuva suuntautuminen
  • Innostuneisuus ohjelmistojen oppimiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta esim. FME:stä ja avoimista rajapinnoista, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
  • Kiinnostus tietomallintamiseen infrahankkeissa, tai halu oppia siitä lisää
  • Suomen ja englannin kielen sujuva kielitaito

Tärkeää on, että sinulla on ennen kaikkea innostunut asenne ja oma-aloitteisuutta tarttua sinulle ohjeistettuihin työtehtäviin.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411528
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Lahti, Oulu