Infra-suunnittelijaharjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille Infra suunnittelijan harjoittelijan tehtäviin. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostuneen asenteen ja hallitset perus atk-ohjelmistot.

Tervetuloa Oulun infra-yksikköön ja sen kokeneiden osaajien joukkoon
Tärkeimmät tehtäväsi ovat katu- ja kunnallistekniikan sekä aluesuunnittelun avustavat suunnittelutehtävät osana suunnittelutiimiämme. Tehtäväkenttäsi ja urapolkusi organisaatiossamme muodostuvat mielenkiintosi, kokemuksesi, osaamisesi sekä työtehtävissä kasvamisen mukaisesti.

Yksikkömme hankkeet kohdistuvat monialaisesti kunnallisiin kohteisiin, teollisuuslaitoksiin sekä yksityissektorin monialaisiin rakennuskohteisiin. Infra-alan suunnittelun ensi askeleitasi ottavana pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Yrityksemme mahdollistaa monipuolisen osaamisen kasvattamisen sekä useita vaihtoehtoja omalle urapolullesi. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • väh. 2. vuosikurssin yhdyskuntatekniikan opintoja AMK/DI
  • Autocad ja novapoint toimintaympäristön perusteiden hallintaa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja innostunutta asennetta.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411428
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu