(Poistunut julkaisusta)

Infra- ja loppukäyttäjäpalveluiden omistaja
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme INFRA- JA LOPPUKÄYTTÄJÄPALVELUIDEN OMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Infra- ja loppukäyttäjäpalveluiden omistajana vastaat yhtymän infrapalveluista ja loppukäyttäjäpalveluista alusta loppuun. Infrastruktuuri (ICT-INFRA) kattaa konesaliympäristöt, palvelimet, tietoliikenteen, varusohjelmistot yms. Loppukäyttäjäpalvelut (EUS) sisältävät sekä normaalit työasemat että medical-PC:t, niiden keskeiset ohjelmistot, mobiililaitteet, AV-laiteet, yms.

Yhtymässä olemme kuluvan vuoden aikana panostaneet voimakkaasti infrapalveluiden ajantasaistamiseen. Tehtävänäsi on luotsata infra- ja loppukäyttäjäpalvelut uudelle aikakaudelle. Rakennat infra- ja loppukäyttäjäpalveluiden kehittämiseen ja hallintaan tarvittavat kyvykkyydet IT-ekosysteemiimme ja kehität niitä jatkuvasti. Olet mukana toteuttamassa yhtymän kärkihankkeita ja vastaat omalta osaltasi, että tietotekniikka toimii tarpeita vastaavasti ja loppukäyttäjien käyttämät ratkaisut vastaavat tarkoitustaan.

Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta toiminnasta infra- ja loppukäyttäjäpalveluiden parissa - näiden palveluiden hyödyntämistä isohkon organisaation tarpeisiin. Hoidat itse tuote- ja palveluomistajan tehtävät ja ymmärrät hyvin ulkoistuksen lainalaisuudet. Budjettivastuusi on yli 10 M€/v. Ymmärryksesi arkkitehtuurista on hyvällä tasolla. Tehtävään liittyviä avainsanoja ovat mm. AD, AV, Azure, Citrix, DC, EA, FW, KPI, O365, PC, printing, security, server, SLA, Windows. Toimit tietohallintojohtajan alaisuudessa.

Päijät-Hämeen suurimpana työnantajana tarjoamme sinulle vaikuttamisen paikan olla kehittämässä ihmisten hyvinvointia. Saat mahdollisuuden kehittää sote-alan toimintaa uudelle tasolle. Sinun johdollasi loppukäyttäjäpalvelut ovat vahvasti luomassa parempaa työntekijäkokemusta tarjoilemalla työntekoon ja yhteistyöhön sopivat toimintatavat.

Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on hyvät käytännössä osoitetut yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot niin talon sisällä kuin ulkoistuskumppanien johtamisessa. Tuot yhtymään osaamista IT-ulkoistusten uudistamisesta ja johtamisesta. Otat rohkeasti esille kehittämiskohteita ja viet aloittamasi asiat suunnitelmallisesti loppuun saakka hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta korkeakoulututkintoa ja usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Arvostamme kokemusta sote-alan tai julkisen hallinnon IT-tehtävistä sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Osana rekrytointia teetämme nuhteettomuustestit (turvallisuusselvitys, huumetestit, luottotiedot).
 

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Yhteystiedot

Tietohallintojohtaja Teemu Mäkelä
puh. 040 5522988
teemu.makela@phhyky.fi