(Poistunut julkaisusta)

Infra-/geosuunnittelija, kokoaikainen, Suvic Oy, Oulu
Suvic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Suvic Oy:lle, Infra-/ geosuunnittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun tai Rovaniemelle. Tehtävä on vakituinen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Infra-/geosuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan erilaisiin tuulivoimaprojekteihin tekemään monipuolisia suunnittelutehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu suunnittelutyön lisäksi yhteistyö työmaatoimihenkilöiden ja maarakennusurakoitsijoiden kanssa. Suvicin tyypillisimmät projektit ovat KVR-urakkana toteutettuja tuulipuistoja, missä pääset suunnittelemaan hankkeet alusta loppuun. Arvostamme aitoa kiinnostusta alalle sekä halua kehittyä eteenpäin. 

Suvic Oy on vuonna 2017 Oulussa pe­rus­tet­tu ra­ken­nus­lii­ke, joka on eri­kois­tu­nut ener­gi­ara­ken­ta­mi­seen – erityi­ses­ti tuu­li­voi­ma­puis­tojen toteut­tami­seen ja pro­jek­tin­joh­toon. Lisäk­si yri­tys tar­joaa ura­koin­ti­pal­ve­luita muul­le energia- ja teol­lisuus­raken­ta­mi­sel­le. Lisätietoja yrityksestä: https://www.suvic.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Infra-/geosuunnittelu alusta loppuun erilaisissa tuulivoimaprojekteissa 
 • 3D-mallinnus Novapointilla ja Autocadilla
 • Dokumentaatio

Odotamme sinulta
 • Kokemusta suunnittelusta sekä Novapointista, AutoCadista ja 3D-mallinnuksesta
 • Sopivaa korkeakoulututkintoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle
 • Kokemusta mielenkiintoisesta tulevaisuuden alasta
 • Kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet 
 • Mukavat työkaverit ja erinomaisen työilmapiirin
 • Kokeneiden kollegoiden tuen 
 • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com) ja viikosta 28 alkaen Junior Recruitment Manager Melike Karakaya (melike.karakaya@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.