(Poistunut julkaisusta)

Infra-alan Vastaava Työnjohtaja, vakituinen ja kokoaikainen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme sinua

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme Vastaavaa Työnjohtajaa infrarakentamisen pariin. Tehtävä on kokoaikanen sekä vakituinen ja työllistyt suoraan asiakkaallemme. Asiakasyrityksen paljastamme puhelinhaastatteluiden yhteydessä. Vastaavana työnjohtajana sinulla on monipuolinen vastuu työmaiden kustannustehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta suunnitteluvaiheesta luovutukseen. Johdat työmaiden alihankintaverkostoja ja vastaat työturvallisuudesta. Lisäksi toimit esimiehenä omalle työmaaorganisaatiollesi. Arvostamme aitoa kiinnostusta alalle sekä halua menestyä ja onnistua!

Pääasialliset tehtävät

· Rakennusprojektien vetäminen alusta loppuun; työn ohjaaminen, suunnittelu, materiaalin hankinta sekä projektin etenemisen edistäminen ja raportointi

· Työturvallisuusasiat

· Yhteistyön varmistaminen eri toimijoiden välillä

Odotamme sinulta

· Kokemusta työnjohtajan/vastaavan työnjohtajan tehtävistä

· Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusinsinööri)

· Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

· Reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta

Tarjoamme sinulle

· Kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet

· Mukavat työkaverit ja erinomaisen työilmapiirin

· Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan joustavasti. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com, 050 463 7212).

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.