Infra-alan työnjohtaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2021

Haemme Infra-alan työnjohtajaa Axbella Oy:lle

Axbella Oy on maarakennusalalla vuodesta 2002 toiminut pohjarakentamiseen keskittynyt Lempääläinen AA-luottoluokituksen saanut yritys. Liikevaihto on noin 4 milj. euroa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaalla. Yrityksen tarjoamia palveluita ovat: maanrakennustyöt, perustukset, kunnallistekniikan työt, pihatyöt, seulontatyöt, kiviainesten ja mullan myynti sekä erilaiset mittaustyöt.  

Mitä haetaan:
Etsimme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja ammattitaitoista infra-alan työnjohtajaa, jolla vahva maanrakennusosaaminen. Työnjohtajana vastaat työmaan kokonaisvaltaisesta toiminnasta ja edistymisestä. Tulet toimimaan esimiehenä ja tehtäviisi kuuluu muun muassa valvonta, työnjohto sekä aikataulutus, että projektiesi taloudelliset asiat. Vastuullasi on noin 1-5 urakkaa samanaikaisesti.  Tällä hetkellä pääpaino kohteissa on talopohjien teko rakennusliikkeille. Vähän aikaa sitten valmistunut Lempäälä-talon maanrakennusurakka on hyvä esimerkki osaamisestamme.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
Työnjohtajalta tulee löytyä paineensietokykyä, vastuullista oma-aloitteista otetta sekä esimiesasennetta. Sinulla on vastuullasi samanaikaisesti useampi nimetty työmaa, joten projektinhallintakyky on olennainen osa työssä onnistumista. Myös yhteistyötaidot ovat tärkeässä roolissa, sillä työnjohtaja on yhteyksissä projektien useisiin sidosryhmiin. Aikaisemmat meriitit alalta ovat tietenkin plussaa, mutta kaikkein tärkeintä on, että sovit nopeatempoiseen työhön sekä hyvään kehittymishaluiseen porukkaamme, etkä hyydy pakkaseen ainakaan ennen kalustoamme. Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus luo perustantan tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

 

Tarjoamme: 
Axbella tarjoaa isoja, haastavia ja mielenkiintoisia projekteja, joihin saat ammattitaitoisen tuen ja tiimin, johon voi aina tarvittaessa tukeutua. Kukaan ei kuitenkaan hengitä niskaasi. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella. Sinulle määritellään selkeät tavoitteet ja pääset osaksi Innostavaa ja luottamukseen perustuvaa johtamiskulttuuria. Haluamme auttaa sinua kehittymään ja toivomme, että sinä autat myös meitä kehittymään. Käytössäsi tulee olemaan nykyaikaiset työvälineet. Tarjoamme kannustavan palkkauksen, joustavan työajan, laajan työterveyshuollon sekä muita henkilöstöetuja. Tarvittaessa saat auton käyttöösi meiltä.

Hae tehtävään heti ja varmista paikkasi iloisessa ja energisessä työyhteisössä, jolla on aito halu menestyä. Tule tekemään meidän kanssa hyvät pohjat!

 

Hakuprosessi: 

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Yhteydenotot ja lisätiedot tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilöiltä Matti Helin 0451233714 Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti osoitteessa http://www.workpower.fi tai laita tietosi tulemaan sähköpostilla matti.helin@workpower.fi

 

Avainsanat/hästägit: #axbella #workpower #työnjohtaja #hyvätpohjat #infra #maanrakennus #rekrytointi #kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425424
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä, Tampere