(Poistunut julkaisusta)

INFRA-ALAN OSAAJIA USEAAN ERI TEHTÄVÄÄN
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Haemme eri puolelle Suomea 

INFRA-ALAN OSAAJIA USEAAN ERI TEHTÄVÄÄN

Swecon infratoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. Sweco on johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Olemme tällä hetkellä mukana Suomen kaikissa käynnissä olevissa raitiotiehankkeissa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haussa on nyt asiantuntijoita niin infra-, vesihuollon, rata-, geo- ja rakenne- kuin teknisten järjestelmien suunnittelun pariin. Tarkemmat kuvaukset tehtävistä löydät urasivuiltamme. 

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.  

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Lisätiedot ja hakeminen

Katso kaikki avoinna olevat tehtävät ja ota meihin yhteyttä hakulinkin kautta! Haku päättyy ma 18.5.2020.