Infra-alan osaaja
Oulun Autokuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä tytäryhtiömme palvelukseen etsimme joukkoomme INFRA-ALAN OSAAJAA.

Vastuullasi on tulosyksikkö, jonka liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Vastaat muun muassa kuljetusresurssien myynnistä, maa-ainesalueiden hankinnasta ja kiviainesten jalostuksesta. Myös esimiestehtävät kuuluvat työhösi.

Olet infra-alan vahva ammattilainen, joka nauttii asiakasrajapinnasta , mutta myös tuotannollisten toimintojemme sujuvuuden varmistamisesta ja kehittämisestä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Työ vaatii loogista ajattelukykyä, ongelman ratkaisutaitoja sekä rohkeutta saattaa asiat päätökseen ripeästi. Suhtaudut muuttuviin tilanteisiin avarakatseisesti ja ratkaisuhakuisesti sekä pyrit kehittämään toimintoja innovatiivisesti. Kokemus infra-alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kehittyvässä, vakavaraisessa yhtiössä, rennon ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.2.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot