(Poistunut julkaisusta)

Infra-alan osaaja
Oulun Autokuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä tytäryhtiömme palvelukseen etsimme joukkoomme INFRA-ALAN OSAAJAA.

Vastuullasi on tulosyksikkö, jonka liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Vastaat muun muassa kuljetusresurssien myynnistä, maa-ainesalueiden hankinnasta ja kiviainesten jalostuksesta. Myös esimiestehtävät kuuluvat työhösi.

Olet infra-alan vahva ammattilainen, joka nauttii asiakasrajapinnasta , mutta myös tuotannollisten toimintojemme sujuvuuden varmistamisesta ja kehittämisestä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta, reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Työ vaatii loogista ajattelukykyä, ongelman ratkaisutaitoja sekä rohkeutta saattaa asiat päätökseen ripeästi. Suhtaudut muuttuviin tilanteisiin avarakatseisesti ja ratkaisuhakuisesti sekä pyrit kehittämään toimintoja innovatiivisesti. Kokemus infra-alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kehittyvässä, vakavaraisessa yhtiössä, rennon ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.2.2020 mennessä.