(Poistunut julkaisusta)

Infotyöntekijä, Vantaa ja Espoo, K Caara Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Haemme osa-aikaista infotyöntekijää K-Caara:n toimipisteisiin pääsääntöisesti Vantaalle, mutta satunnaisia vuoroja saattaa olla myös Espoossa. Työvuoroja on tarjolla vaihdellen asiakkaan tarpeen mukaan.

Työ on keikkatyötä ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 15-18.15 ja lauantaisin klo 10-15 välille. Tarjolla voi olla myös pidempiä lomatuurauksia. Viikossa tunteja olisi noin 0 - 37,5 riippuen sen hetkisestä tarpeesta. Vuorot ovat joustavasti sovittavissa. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tärkein työtehtävä on asiakkaiden vastaanottaminen autotalon infossa, mutta lisäksi on monipuolisia toimistotehtäviä mm. kalenterin hallintaa, kassatyöskentelyä, asiakastietojen päivittämistä sekä muita juoksevia tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös mm. koeajoon menevien autojen siirtäminen asiakasta varten, joten työntekijältä vaaditaan ajokorttia. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää iloista mieltä, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Ruotsin sekä englannin kielen taidosta on työssä apua.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja aurinkoista olemusta
- Reipasta ja pirteää asennetta vaihtelevia työehtäviä kohtaan
- Tarkkuutta ja kykyä työskennellä myös kiireessä
- Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
- B-ajokorttia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työyhteisön
- Monipuoliset työtehtävät
- StaffSpecial-henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kaipaat osa-aikaista asiakaspalvelutyötä, jätä meille hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaasi myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi. Ensimmäinen vaihe rekrytoinnissa toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
p. 020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi