(Poistunut julkaisusta)

Infotyöntekijä, K Caara Oy, Vantaa ja Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020
Haemme osa-aikaista infotyöntekijää K-Caara:n toimipisteisiin Vantaalle sekä Espooseen. Työvuoroja on tarjolla vaihdellen asiakkaan tarpeen mukaan. Ensisijaisesti tarvitsemme kesän ajaksi työntekijää lauantaivuoroon klo 10-15, mutta töitä on mahdollisesti tarjolla myös syksyllä.

Työ on keikkatyötä ja vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välille ja lauantaisin klo 10-15 välille. Tarjolla voi olla myös pidempiä lomatuurauksia. Viikossa tunteja olisi noin 0 - 37,5 riippuen asiakkaamme tarpeesta. Vuorot ovat joustavasti sovittavissa. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tärkein työtehtävä on asiakkaiden vastaanottaminen autotalon infossa. Lisäksi työ sisältää monipuolisia toimistotehtäviä, kuten kalenterin hallintaa, kassatyöskentelyä, asiakastietojen päivittämistä sekä muita juoksevia tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös mm. koeajoon menevien autojen siirtäminen asiakasta varten, joten työntekijältä vaaditaan ajokorttia. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää iloista mieltä, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelytapaa. Ruotsin sekä englannin kielen taidosta on työssä apua.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja aurinkoista olemusta
- Reipasta ja pirteää asennetta vaihtelevia työtehtäviä kohtaan
- Tarkkuutta ja kykyä työskennellä myös kiireessä
- Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
- B-ajokorttia


Tarjoamme sinulle

- Mukavan työyhteisön
- Monipuoliset työtehtävät
- StaffSpecial-henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kaipaat osa-aikaista asiakaspalvelutyötä, jätä meille hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaasi myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan ripeästi. Ensimmäinen vaihe rekrytoinnissa toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla, joten osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla.Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Katariina Ervasti
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 Turku
045 7881 5641 || vaihde 030 0472 000
katariina.ervasti@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi