(Poistunut julkaisusta)

Information Security Specialist
Gemalto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Gemalto Oy a Thales Company toimii Vantaalla ja tuottaa osana Gemalto ja Thales Group-konsernia digitaaliseen turvallisuuteen keskittyviä ratkaisuja miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat viranomaiset, julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiot, pankit ja muut finanssisektorin toimijat, joukkoliikenne, vähittäiskauppa ja teleoperaattorit. Ratkaisujemme avulla digitaalisten palveluiden käyttö on helppoa, turvallista, tapahtumien jäljitettävyys voidaan todentaa ja sitoumusten juridinen kattavuus pystytään varmistamaan. Gemalto Oy kehittää biometristen passien käyttöjärjestelmiä, valmistaa passeja ja projektihenkilöstömme vastaa viranomaishankkeiden toteutuksesta. Vantaalla meitä gemaltolaisia on noin 400 tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon ja tuotannon tehtävissä. Haemme nyt vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Information Security Specialist- tehtävään vahvistusta turvallisuus-tiimiimme Vantaalle.  

Tehtävän kuvaus 

Tässä tehtävässä vastaat tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ylläpitoon, hallintaan ja kehittämiseen liittyvistä asioista. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat turvallisuusauditointeihin liittyvien tietojen tarjoaminen, mukaan lukien tarkastusten valmistelutoimet, joilla varmistetaan säännösten noudattaminen, suunnittelu ja tarkastusten mahdollisten huomautustoimien hallinta. Lisäksi teet paljon yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kuten viranomaisten ja auditoijien kanssa. Raportoit tehtävässä turvallisuuspäällikölle.   

Hakijan profiili

Hakijalla on oltava kokemusta vastaavista tehtävistä alkaen 3-5 vuotta sekä teknistä ymmärrystä. Koulutustaustasi on tekniikan tai turvallisuuden alalta (amk/yliopisto/DI). Työskentelet sujuvasti suomen- ja englannin kielellä sekä käytät erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä.

Tietoturvaan liittyvien määräysten tuntemus ja pätevyys:
• ISO27001
• PCI (korttituotanto ja -toimitukset)
• KATAKRI (FSC)
• Suomen tietoturva- ja yksityisyyssäännökset

Olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä. Teet tiivistä yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa ja työskentelet itseohjautuvasti. Sinulla on edellytykset hallita ajoin myös mahdolliset aikataulupaineet ja kykenet päätösten tekoon myös tiukoissa tilanteissa. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja hoidat työsi vastuullisesti. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen, osaat ennakoida ja hahmottaa kokonaisuuksia ja työskentelet määrätietoisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi kansainvälisessä ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Gemalto kuuluu maailman johtavaan turvallisuuspalveluita tarjoavaan Thales konserniin, ja tarjoamme suuren konsernin tavoin mahdollisuuksia kehittyä asiantuntijana.  

Kiinnostuitko?

Odotamme kuulevamme sinusta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Gemalton järjestelmään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 19.9.2019, jonka jälkeen kutsumme hakijat haastatteluun. Rekrytointiprosessin yhteydessä selvitämme hakijoiden luottotiedot ja teetämme turvallisuusselvitykset. Rekrytoinnista vastaa turvallisuuspäällikkö Veli-Pekka Lagerblom ja henkilöstöasiantuntija Tiina Janerko. Mahdolliset kysymykset rekrytoinnin aikana voi esittää Veli-Pekka Lagerblomille puh. 050-5238260 aikavälillä pe 30.8 klo 13-14:30, ma 9.9 klo 13-14:30, to 12.9 13-14:30.

 

ABOUT GEMALTO

Gemalto is a unique company to join and a great place to work. You’re giving yourself an excellent opportunity to develop a dynamic career in a friendly, international environment where we value your contribution, believe in your potential and are committed to your development. We support you by providing a sound learning platform and a clear career path that is underpinned by our policies of promotion from within, mobility, training and development programs. In line with our strategy of putting the needs of customers at the center of everything we do, and our commitment to innovation, we know it is our people who make it happen, and together we strive to exceed our customers’ expectations. More info: https://www.gemalto.com/companyinfo/careers/working