(Poistunut julkaisusta)

Information Security Consultant
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Tietoturvakonsulttina toimit osana projekti- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään yhdessä Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä, joita tuet pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat tiettyjen asiakkuuksien tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä ja tietoturvaratkaisujen jalkauttamisesta teknisestä näkökulmasta.

Päivittäisessä työssäsi toimit teknisenä tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa, yksin tai yhdessä muiden konsulttiemme kanssa. Tuet Nebulan tietoturvakonsultoinnin metodologioiden ja toimintatapojen kehittämisessä sekä tietoturvatarjoamamme teknisten työkalujen rakentamisessa. Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista kasvavista ict-alan yrityksistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Sinulla on kokemusta mm. seuraavista osa-alueista:

  • lokienhallintaan liittyvät ratkaisut
  • palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
  • haavoittuvuuksienhallintaan liittyvät tekniset ratkaisut
  • tietoturvapoikkeamien hallintaan liittyvät prosessit

Ymmärrät, mitä ISO27001, CIS Top 20, Vahti ja Katakri tarkoittavat ja tunnet niiden toteuttamiseen tarvittavat työkalut, myös open source -puolelta. Tiedät EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset ainakin teknisiltä osin. Sinulla on osaamista sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista ja niiden suunnittelusta. Olet jo kartuttanut kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä, esim. konsultin tai asiantuntijan roolissa. Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset (esim. SANS, ISACA, ISC2) katsotaan eduksesi.

Erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta, ja pystyt tunnistamaan ja ymmärtämään näitä tarpeita. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Olet osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin niihin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, osaat esiintyä ja tuotat laadukasta kirjallista materiaalia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita tietoturvan parissa ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti Nebulan viihtyisässä ja rennossa työskentelykulttuurissa. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut, sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa – niitä kuuluisia limuautomaatteja ja parasta kahvia unohtamatta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.