(Poistunut julkaisusta)

Informaationhallinnan konsultti
Talent Base Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Informaationhallinnan ammattilainen, etsitkö meitä?

Etsitkö työnantajaa, joka arvostaa laajaa informaationhallinnan tuntemustasi, syvällistä asiaosaamistasi jollakin sen osa-alueella ja projektikokemustasi liiketoimintalähtöisissä informaationhallinnan hankkeissa? Haluatko projekteihin, joissa pääset hyödyntämään rautaisen asiaosaamisesi lisäksi myös fasilitointi- ja esiintymistaitojasi?

Kasvatamme informaationhallinnan tiimiämme ja etsimme joukkoomme useita informaationhallinnan ammattilaisia, joilla on laaja ymmärrys alueesta kokonaisuutena, syvällisempää osaamista jostakin sen osa-alueesta ja projektikokemusta liiketoimintalähtöisistä informaationhallinnan hankkeista. Ydinosaamiseesi voi kuulua esimerkiksi tietomallinnus, datan laatu, tietovarastointi, avaintiedonhallinta (MDM), tietosuoja, Big Data, raportointi, analytiikka tai integraatiot.

Hae meille, jos edellytät työnantajaltasi monipuolista ja vaihtelevaa työtä vaativissa IT-projekteissa sekä maan parhaita osaajia kollegoiksi. Jos lisäksi arvostat byrokratiavapaata työskentelykulttuuria sekä vapautta ja työkaluja kehittää itseäsi ja meitä, ota yhteyttä ja kerro, miksi juuri me olisimme se oikea työpaikka sinulle.

Odotamme innolla hakemustasi otsikolla ”Informaationhallinnan konsultti” saapuvaksi 14.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jobs@talentbase.fi. Voit myös lähettää hakemuksesi sivuiltamme: http://www.talentbase.fi/rekry/  

 

Tiedustelut tehtävästä:
Tero Laatikainen, Director Data & Analytics Services, +358 50 340 9318
tero.laatikainen@talentbase.fi