INFORMAATIKKO
Oulun yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme nyt Oulun yliopiston kirjastoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

INFORMAATIKKOA

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarvitsemat kirjasto- ja tietopalvelut. Informaatikko työskentelee kirjaston tietopalvelussa. Tehtäviin kuuluu tiedonhankinnan opetus, tiedonhaun ohjaus, tietopalvelu ja neuvonta eri kanavissa.

Edellytyksenä tehtävään ovat ylempi korkeakoulututkinto, kirjastoalan koulutus, hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen hallinta, hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä kokemus asiakaspalvelu- ja koulutustehtävistä.

Tehtävässä onnistumisessa auttavat pedagogiset opinnot, kyky ja halu oppia uutta sekä ottaa haltuun uusia pedagogisia metodeja ja kanavia. Arvostamme avoimuutta, idearikkautta ja ennakkoluulotonta kehittämisasennetta. Tarjoamme monitieteisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, jossa on mahdollista kehittyä tulevaisuuden osaajaksi.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuusasteikon tasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 24.2.2021. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tuija Lappalainen, tuija.lappalainen@oulu.fi  sekä kirjaston johtaja Minna Abrahamsson-Sipponen minna.abrahamsson-sipponen@oulu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot