(Poistunut julkaisusta)

Informaatikko
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Avoimen tiedon keskus (Open Science Centre) tallentaa, tuottaa ja välittää tietoa edistääkseen yliopistoyhteisön tiedonkäyttöä sekä tieteellisen tiedon leviämistä yhteiskuntaan. Yliopiston kirjasto ja tiedemuseo muodostavat Avoimen tiedon keskuksen. 


Tule meille


informaatikon tehtävään verkkopalvelutiimiimme


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Informaatikon tehtäviin kuuluvat Avoimen tiedon keskuksen tietojärjestelmiin liittyvien prosessien kehittäminen yhteistyössä Avoimen tiedon keskuksen Tutkimuksen tuki -tiimin sekä yliopiston Digipalveluiden kanssa. Erityisesti tehtävässä painottuvat tietoaineistojen saatavuuteen, tallentamiseen, jakamiseen sekä tutkimuksen tukeen liittyvien tietojärjestelmien tuki ja hallinta. Informaatikko toimii myös Plone-julkaisujärjestelmän pääkäyttäjänä Avoimen tiedon keskuksessa.


Tehtävän laajempi sisältö määrittyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.


Tehtävään valittavalta informaatikolta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä erinomaista tietoteknistä osaamista ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan relaatiotietokantojen ja/tai ohjelmointikielten (esim. Python, Bash) tuntemus. Muistiorganisaatioiden toimintaympäristön tuntemus antaa myös valmiuksia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.


Tehtävässä suoriutumisessa edesauttavat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Valittavalta edellytetään itsenäistä, kehittävää työotetta sekä valmiutta oppia uutta.


Tehtävässä pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Liukuva työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Hakemuksia vastaanotamme 11.10.2019 saakka. Tehtävä pyritään täyttämään 1.12.2019 alkaen. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa. 


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 3192-3483 euroa riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.


Tiedustelut: tiiminvetäjä, sovellussuunnittelija Veli-Matti Häkkinen veli-matti.hakkinen@jyu.fi (puh. 050 385 4841  tai palvelupäällikkö Irene Ylönen, sähköposti: irene.ylonen@jyu.fi (puh. 050 428 5259).


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo (cv)

2) Motivaatiokirje


3) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.