(Poistunut julkaisusta)

INFOGRAAFIKKO/DATAN VISUALISOIJA
Dagmar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme tiedolla johtamisen Dagmar Drive -yksikköön graafikkoa, jolla on taito ja kiinnostus muuttaa data visuaalisesti helposti ymmärrettävään muotoon ja luoda viimeinen silaus timanttisiin presentaatioihin ja analyyseihin.

Tulet työskentelemään tutkijoiden ja analyytikkojen visuaalisina silminä monenlaisissa projekteissa: luot infograafeja ja PowerPointeja, mietit vaihtoehtoisia esitystapoja datalle, kehität toimivia mallipohjia ja autat esittämään metsän puilta silloinkin, kun dataa on paljon.

Työsuhde on projektinomainen (noin 6 kuukautta). Olemme joustavia keskustelemaan myös osa-aikaisuudesta tai freelancer-mallista.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta datan visualisoinnista / infografiikasta ja referenssejä tyylistäsi. Seuraat aikaa ja hallitset trendaavat tyylit ja tekniikat.
  • Erinomaista visuaalista silmää.
  • Ymmärrystä numeroista tiedonlähteenä ja numeeristen asioiden kuvaamisen lainalaisuuksista: osaat tehdä datasta visuaalisesti kaunista ja sisäistät helposti, mitä olet niistä kertomassa ja mikä on olennaista. Työssäsi onnistumistasi tukee, jos olet itse kiinnostunut markkinoinnista, kaupallisista ilmiöistä ja kuluttajien käyttäytymisestä.
  • Kokemusta PowerPointin monipuolisesta käytöstä esitys- ja dokumentointityökaluna ja kirkas näkemys hyvän PowerPoint -esityksen lainalaisuuksista.
  • Graafisen alan koulutusta ja graafisten työkalujen hyvää hallintaa (Photoshop, Illustrator, InDesign).
  • Valokuvaustaidot, piirtäminen/kuvitus ja animointitaidot ovat plussaa ja pääset niitä varmasti myös hyödyntämään.
  • Innostunutta ja aikaansaavaa otetta työhön. Kanssasi on mukavaa ja mutkatonta työskennellä ja pidät tiimityöstä erilaisten ihmisten kanssa. Osaat myös tarvittaessa haastaa ja proaktiivisesti ehdottaa uusia lähestymistapoja totuttuihin esitysmalleihin.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä huippumukavassa työyhteisössä upeiden asiakkaiden kiinnostavien projektien parissa. Takaamme, että opit uutta!

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä osoitteeseen HR Manager Mari Svahnille: mari.svahn@dagmar.fi.