(Poistunut julkaisusta)

Industry Specialist, Games & Digitalization
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Kiinnostaako sinua suomalainen peliala ja sen menestys? Haluatko auttaa suomalaisia pelialan yrityksiä kasvamaan löytämällä ja kasvattamalla heille uusia tulevaisuuden pelinkehittäjiä?

Haluatko, että tuleva tittelisi olisi 

Industry Specialist, Games & Digitalization

Suomen peliala kaipaa jatkuvasti uusia osaajia kasvunsa tueksi. Me Sarasella olemme auttaneet Suomen pelialaa jo lähes kymmenen vuoden ajan kouluttamalla ja rekrytoimalla uusia osaajia. Tärkeimpänä yksittäisenä osana meidän ja pelialan yhteistyötä on ollut toteuttamamme GamePro-ohjelma, josta jo yli 150 uutta osaajaa on ponnistanut pelialalle, ja joista monet ovat kasvaneet yritystensä avainpelureiksi. 

Epic Opportunity

Parasta työssämme ovat mahtavat asiakkaamme ja pelialan yhteisö, joka on ainutlaatuinen koko maailmassa. Tässä tehtävässä pääset verkostoitumaan koko suomalaisen pelialan kanssa. Vaikka olemme jo aiemmin saaneet tehdä hienoja asioita pelialan eteen, uskomme voivamme jatkossa auttaa pelialaa entistäkin enemmän ja tässä roolissa tulet olemaan siinä tärkeässä roolissa.

Haluamme vahvistukseksi sinut, joka

  • haluat olla perillä pelialan uusimmista trendeistä ja verkostoitua pelialalla
  • ymmärrät pelialan eri rooleja
  • osaat fiilistellä yritysten ja työnhakijoiden auttamista
  • haluat tehdä työsi laadukkaasti ja saat tuloksia aikaan

Pelialan yritysten lisäksi kumppaneitamme ovat mm. Neogames, Suomen Pelinkehittäjät ry ja Työhallinto. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä GamesJobs.fi:n kanssa.

Player One - Character Class

Alkuun roolisi tulee olemaan rekrytoivien koulutusohjelmien parissa (kuten GamePro). Rooliin kuuluu mm. jatkuva yhteydenpito pelialan yritysten kanssa, konkreettisten ratkaisumallien löytäminen yhdessä yritysten kanssa sekä oikeiden osaajien löytäminen ja valinta yritysten tarpeisiin. Työ on monipuolista ja meillä apua saa osaavilta kollegoilta. Olemme pärjänneet hyvin, mutta menestys pitää ansaita vuodesta toiseen uudestaan nöyrän työnteon kautta. 

Mielenkiintosi mukaan sinulla on mahdollisuus päästä näkemään myös muiden kasvualojen kehitystä, sillä toteutamme rekrytoivia koulutusohjelmiamme myös mm. Ohjelmistoyrittäjien, Googlen, FISC:in, Microsoftin, Salesforcen ja Healthtech Finlandin kanssa. Viime vuonna kasvatimme ohjelmiemme kautta 600 uutta osaajaa uusimpien teknologioiden pariin. 

Are you ready for the Boss Fight?

Jätä hakemus heti, sillä sopivan henkilön löytyessä, olemme valmiita toimimaan nopeasti. Jos hakeminen ei onnistu välittömästi, hae kuitenkin ennen maanantaita 27.8. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Antti Ilmoon (antti.ilmo(at)saranen.fi / 050 306 8637). Todennäköisimmin saat Antin kiinni pe 17.8. klo 14-16, ti 21.8. klo 12-14 tai pe 24.8. klo 14-16. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.

Lisätietoja työyhteisöstämme saat täältä: https://www.saranen.fi/saranen-consulting/sc-tyopaikkana