Industry #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Teollisuuden kenttätyön #FutureWerner on todellinen tulevaisuuden teollisuusratkaisuiden osaaja ja joukkuepelaaja.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä Werner osallistuu asiakkaidemme automaatio- ja sähkökäyttötuotteiden teknisten tukipyyntöjen käsittelemiseen. Tehtäviin sisältyy yhteydenpito asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä erilaisten tilanteiden testaaminen ja vianselvitys Siemensin tuotteilla ja ohjelmistoilla (esimerkiksi TIA Portal, STEP7, WinCC, PCS7, SINAMICS). Osaamisesta ja työtilanteesta riippuen myös suunnittelu-, huolto-, ja käyttöönottotehtävät ovat mahdollisia.

Mitä Industry Wernerilta odotetaan?

Werner on automaatio- tai sähkövoimatekniikan opinnoissaan 2.–4. vuosikurssilla tai hänellä on vastaavat tiedot. Työssään Werner on oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tiimipeluri. Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti sekä Siemens-tuotteiden tuntemus katsotaan eduksi, mutta tuoteosaamistaan voi kehittää myös omassa koulutuskeskuksessamme.

Harjoittelu sijoittuu touko-elokuussa Espoon toimistolle. Kyseessä on kokoaikainen kesätyö ja mahdollisesti päättötyö. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Paikka: Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot