(Poistunut julkaisusta)

Industry #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Industry #FutureWerner

Teollisuuden kenttätyön #FutureWerner on todellinen tulevaisuuden teollisuusratkaisuiden osaaja ja joukkuepelaaja.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä Werner osallistuu asiakkaiden elinkaaripalvelujen, (ennakko)huolto-, testaus- ja käyttöönottotehtäviin. Osaamisesta riippuen myös suunnittelutyö tai teknisen tuen tehtävät ovat mahdollisia.

Mitä Industry Wernerilta vaaditaan?

Werner on automaatio- tai sähkövoimatekniikan opinnoissaan 2.–4. vuosikurssilla tai hänellä on vastaavat tiedot. Työssään Werner on oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tiimipeluri. Työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti ovat eduksi.

Harjoittelu sijoittuu touko-elokuussa Espoon toimistolle. Kyseessä on kokoaikainen kesätyö ja mahdollisesti päättötyö. Tähän tehtävään palkkaamme joko yhden tai kaksi Werneriä, ja palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä. Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

 

Lisätietoja voi kysyä rekrytoivalta esimieheltä Juha Kuntanen, +358 40 596 2006.