(Poistunut julkaisusta)

Industrial IT Support Specialist (2)
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Viedessämme Turun tuotantolaitoksen teknologista muutosta eteenpäin, jossa automaation ja IT:n yhteisen toimintakentän kehittäminen korostuu, haemme kahta henkilöä vakituiseen työsuhteeseen

Industrial IT Support Specialist -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Sinun roolisi on tukea ja varmistaa tuotannon päivittäistoimintojen sujuvuus tuotantokoneiden ja laboratorioiden IT-järjestelmien osalta läheisessä yhteistyössä IT:n, validoinnin, tekniikan ja tuotanto-osastojen asiantuntijoiden kanssa.  
• Päätehtäviisi sisältyy mm. ennakkohuoltotyöt, ristikytkennät,vikailmoitusten hallinnointi,  tietoturvapäivitysten suorittaminen, IT-järjestelmien päivitystyöt, siirrot uuteen verkkoympäristöön, testiajojen koordinointi, tietojen hallinnointi SAP-järjestelmässä, muutoshallintaan liittyvät toimenpiteet ja yleisesti tiedonkeruu käytössä olevista ohjausjärjestelmistä.
• Olet myös mukana varmistamassa, että tuotantolinjojen toteutuneet hankinta- ja muutosprojektit jatkuvat osana päivittäistoimintaa niiden käyttöönottovaiheen jälkeenkin.

 

SINÄ
• Hyvä yhteistyökyky, palveluhenkisyys ja suunnitelmallisuus ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä ja kyseenalaistat tarvittaessa vallitsevia käytäntöjä sekä kommunikoit luontevasti vuorovaikutustaitojasi hyödyntäen.
• Otat kokonaisvastuun omasta toimintakentästä ja pyrit aktiivisesti ja tuloshakuisesti tarttumaan asioihin ja ratkomaan ongelmatilanteita jatkuvalla yhteistyöllä eri sidosryhmien kanssa myös kiireen keskellä.
• Muutaman vuoden kokemus tai tuoreiden opintojen kautta saavutettu osaaminen erilaisista tuotannon tietojärjestelmistä ja/tai teollisista ohjausjärjestelmistä (SCADA) antavat sinulle hyvät valmiudet toimia tässä tehtävässä. Ymmärrät perinteisen IT-infrastruktuurin merkityksen osana tuotantokriittisten järjestelmien toimintaa.
• Lisäksi olet innokas omaksumaan uutta ja kehittymään eri teknologioiden alueilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa PS IT Manager Sara Gambier, puh. 040 563 9368 tai sähköpostilla: sara.gambier@bayer.com.

Hae tehtävää 23.9.2019 mennessä.

 

#LI-NOR