(Poistunut julkaisusta)

Industrial Control System IT Specialist
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme Bayerille Turkuun vakituiseen työsuhteeseen henkilöä täydentämään tuotantoa ja laboratorioita palvelevaa IT-tiimiä

Industrial Control System IT Specialist -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Kuulut Bayerin Nordic IT-organisaation Product Supply IT Services -tiimiin, joka vastaa tuotteiden valmistukseen liittyvien laitteiden verkkoon liittämisestä, tiedonkeruusta ja tietoturvasta. Tiimi palvelee sekä tuotanto- että laboratorioympäristöjä kehittämällä aktiivisesti toimintaa kohti teknologista transformaatiota, jossa automaation ja IT:n yhteisen toimintakentän kehittäminen korostuu.
• Päätehtäväsi on automaattisiin tuotantokoneisiin liittyvien ohjauskomponenttien ja järjestelmien ylläpitäminen sekä niiden integrointi muihin tietojärjestelmiin.
• Osallistut monipuolisesti tuotantolinjojen hankinta- ja muutosprojekteihin ja vastaat niiden vaatimusmäärittelyistä huomioiden niin tiedonkeruun, liitettävyyden kuin tietoturvankin.
• Toimit yhteistyössä konsernin globaalin tietohallinnon, paikallisen tuotantoyksikön ja muiden IT-funktioiden kanssa.

SINÄ
• Hyvä yhteistyökyky, palveluhenkisyys ja suunnitelmallisuus ovat sinulle ominaisia luonteenpiirteitä ja kyseenalaistat tarvittaessa vallitsevia käytäntöjä.
• Olet kykenevä ottamaan haltuusi kokonaisvastuun omasta toimintakentästä ja pyrit aktiivisesti ja tuloshakuisesti tarttumaan asioihin ja ratkomaan ongelmatilanteita jatkuvalla yhteistyöllä eri sidosryhmien kanssa myös kiireen keskellä.
• Olet luonteva, sujuvasanainen ja vuorovaikutteinen kommunikoija niin suomen kuin englanninkin kielellä.
• Edellytämme sinulta osaamista ja projektikokemusta erilaisista tuotannon tietojärjestelmistä ja teollisista ohjausjärjestelmistä (SCADA) sekä kehitys- ja investointihankkeista. Ymmärrät perinteisen IT-infrastruktuurin merkityksen osana tuotantokriittisten järjestelmien toimintaa. Aikaisemman kokemuksen simulointiympäristöstä tai konenäköjärjestelmistä katsomme eduksi.
• Sinulla on myös kokemusta erilaisten tuotantojärjestelmien integraatiosta valmistavassa teollisuudessa ja ymmärrät tietoturvan merkityksen. Lisäksi olet innokas omaksumaan uutta ja kehittymään eri teknologioiden alueilla.
• Olet mahdollisesti kerryttänyt kokemusta esim. elintarvike- tai elektroniikkateollisuudesta. Muusta laaja-alaisesta tuntemuksesta puhdastilatyöskentelystä tai lääketeollisuuden viranomaisvaatimuksista on myös etua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Gambier, Bayer Nordic IT, ke 13.3. klo 12–13 ja ma 18.3. klo 13–14, puh. 040 563 9368.

Hae tehtävää 24.3.2019 mennessä.

 

 

#LI-NOR