Indoor Sales/ Myyntikoordinaattori pääkaupunkiseudulle
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme tavoitteellista, tuloshakuista ja määrätietoista myyntikoordinaattoria Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana innostunutta ja asiantuntevaa Indoor Sales -myyntitiimiä.

Myyntikoordinaattorin tehtävässä hallinnoit asiakasportfoliotasi ja keskityt sen kehittämiseen. Vastaat voimakkaasta uusasiakashankinnasta ja oman myyntisalkkusi kehittämisestä keskittyen pieniin- ja keskisuuriin asiakkuuksiin. Tehtävässä pääset työskentelemään maa-, lento- ja merikuljetusten sekä sopimuslogistiikan palveluiden parissa, sillä tehtävään kuuluu kaikkien DB Schenkerin tuotteiden ja palveluiden myynti. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.

Sinulla on myyntihenkinen ja periksiantamaton asenne, tartut aktiivisesti uusiin haasteisiin ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä voimakasta tavoitehakuisuutta. Nautit nopeatempoisessa työympäristössä työskentelystä, kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä, etkä pelkää tarttua puhelimeen ja olla suoraan yhteydessä asiakkaisiin. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Korkeakoulututkinto, aiempi myyntikokemus tai logistiikka-alan tuntemus luovat hyvän pohjan työssä menestymiselle. Tärkeintä tehtävässä on asenne ja halu oppia uutta, sillä asiantuntemus ja erilaisten kuljetusratkaisujen osaaminen kehittyvät työtä tehdessä. 

Tarjoamme tehtävään valitulle modernin työympäristön Vantaan pääkonttorissamme sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Field Sales, eCom & Indoor, Helsinki, Janne Matikka toimistoaikoina, puh.010 520 2808.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella viimeistään 29.5. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269497
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa