Indoor Sales Manager
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 400. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.
Haemme kahta tavoitteellista ja tuloshakuista sisämyyntipäällikköä Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana Indoor Sales -myyntiryhmää.Sisämyyntipäällikön tehtävässä hallinnoit asiakasportfoliotasi ja keskityt sen kehittämiseen. Vastaat uusasiakashankinnasta ja oman myyntisalkkusi kehittämisestä. Tehtävässä tehdään tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa. Tehtävässä pääset työskentelemään maa-, lento- ja merikuljetusten sekä sopimuslogistiikan palveluiden parissa, sillä tehtävään kuuluu kaikkien DB Schenkerin tuotteiden ja palveluiden myynti. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.Sinulla on myyntihenkinen asenne, tartut uusiin haasteisiin ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä tavoitehakuisuutta. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Aiempi myyntikokemus luo hyvän pohjan työssä menestymiselle. Tärkeintä tehtävässä on asenne ja halu oppia uutta, asiantuntemus ja erilaisten kuljetusratkaisujen osaaminen karttuvat ajan myötä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa ja luoda uraa DB Schenkerillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Vaarnavuo, Head of Field Sales, Branch Helsinki, p. 010 520 2016 arkipäivisin.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella viimeistään 3.11. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tietyissä tehtävissä toteutamme soveltuvuusarvioinnin. Työpaikkamme on savuton.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511494
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa