(Poistunut julkaisusta)

In-Store Bakery koordinaattori / Lantmännen Unibake Finland, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018


Olemme leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, kahvileipiä, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Meidän tuotemerkkejämme ovat Vaasan, Schulstad ja Vaasan Kotiuunin. Toimimme vähittäiskaupan sekä food service -asiakkaiden kanssa. Autamme asiakkaitamme erilaistumaan laadukkaiden leipomotuotteiden sekä raikkaiden ideoiden ja ratkaisujen avulla. Vastaamme kuluttajan tarpeisiin ja tulevaisuuden trendeihin ja kannamme vastuun pellosta pöytään.

Lantmännen Unibaken pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja sillä on 36 nykyaikaista leipomoa eri puolilla maailmaa. Yhtiön vuotuinen liikevaihto kansainvälisesti on EUR 1,1 miljardia. Kansainvälisesti työllistämme 6000 henkeä yli 20 maassa ja Unibake Finlandissa meitä on yhteensä 400 työntekijää.

Haemme

In-Store Bakery koordinaattoria

Olet osa Lantmännen Unibake Finlandin markkinointitiimiä ja sinulla on merkittävä rooli Leipämö-paistopistekonseptimme jalkauttamisessa ja kehittämisessä.

Työssäsi pääset toteuttamaan ja suunnittelemaan paistokoulutuksia sekä koulutustoimintaa. Olet tiiviisti mukana uusien konseptipisteiden avauksissa ja Leipämö-konseptin kehittämisessä; ideoit ja toteutat reseptejä sekä kehität tapaamme auttaa asiakastamme. Työsi on itsenäistä, mutta ympärilläsi on vahva joukko osaajia ja toimit läheisessä yhteistyössä kokeneen myyntitiimimme kanssa. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään omaa toimenkuvaasi.

Tarjoamme vastuullisen työpaikan, positiiviset ja kannustavat kollegat sekä ympäristön, jossa on tekemisen meininki. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa, mutta työsi tapahtuu pääosin asiakaspisteissä ympäri Suomen, joten asuinpaikkasi voi olla pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Odotamme sinulta

  • vankkaa kokemusta työskentelystä paistopisteissä ja ymmärrystä sen päivittäisistä tehtävistä sekä kiinnostusta leipomiseen ja uuden reseptiikan kehittämiseen
  • ymmärrystä päivittäistavarakaupasta, asiakkaista sekä heidän odotuksistaan
  • erinomaisia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • osaamista koulutusmateriaalien tuottamiseen Microsoft Office -työkaluja hyödyntäen
  • soveltuvaa koulutusta elintarvikealalta
  • toimeenpanevaa asennetta, joustavuutta ja matkustusvalmiutta
  • kokemus ruoanlaitosta ammattikeittiössä sekä erilaisten koulutusten järjestämisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointijohtaja Harri Ansinn maanantaina 13.8. klo 16:30–17:30 ja keskiviikkona 15.8. klo 16–17 puh. 040 744 9773 ja muina aikoina MPS konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 19.8.2018 mennessä.