(Poistunut julkaisusta)

IN-HOUSE TALENT ADVISOR / IT RECRUITER
Barona IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Olemme Suomen johtava IT-alan rekrytointiyritys. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä oikeat haasteet osaajille. Juuremme ovat Suomessa, mutta tähtäin meillä on vahvasti maailmalla. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Barona Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Olemme jälleen käynnistämässä useampaa eri projektia eri asiakkailla, joissa rekrytoija tulee työskentelemään osana asiakkaan omaa Talent Acquisition-tiimiä vastaten IT/Digi rekrytoinnista sekä työnantajamielikuvan kehityksestä. Tämänkaltainen projekti tulee olemaan ensimmäinen tehtäväsi mutta samaan aikaan olet myös osa Barona IT:n kasvavaa asiantuntijatiimiä, jossa meillä on sinulle mielenkiintoisia tehtäviä tarjolla joko in-house tai asiakaspainotteisessa rekrytointiroolissa. Näitä rooleja pystymme aidosti määrittelemään taustasi ja kiinnostuksesi mukaan! Meiltä saat täyden tuen sekä kehittymismahdollisuuksia toimialalla joka on jatkuvan murroksen keskellä.

Roolissa asiakkaallamme aktiivisesti vastaat haastavien tech-roolien rekrytoinnista, kehität toimintaa sekä, tuet palkkaavia esimiehiä rekrytoinnissa ja sekä konsultoit rekrytointistrategiaan liittyvissä aiheissa. Samalla olet myös itsekin kädet savessa auttamassa rekrytoinnin onnistumisessa osallistuen erilaisiin rekrytointivaiheen asioihin – kuten haastattelut, sourcing, ja suorahaku. Asiakkaamme ovat kasvavia teknologia-alan yrityksiä, joilla on tarve kasvattaa omaa henkilöstömääräänsä seuraavalle tasolle. Projektissa työskennellään 80-100% asiakkaan tiloissa Helsingissä ja työsuhde on vakituinen.

Haemme rooliin henkilöä, joka syttyy onnistumisista sekä konsultoivasta työskentelystä. Pääset tukemaan erilaisia asiakkaita ja liiketoimintoja koko ajan kehittyvässä ja haastavassa rekrymarkkinassa. Olet konsultoiva – mutta ennen kaikkea palveluhenkinen ja pyrit aina löytämään ratkaisuja ongelmien sijaan. Lunastat nopeasti esimiesten luottamuksen ja työpanoksellasi autat heitä löytämään tarvittavat osaajat kuhunkin tarpeeseen. Toivomme että sinulla on kokemusta IT osaamisen hankinnasta ja rekrytoinnista joko konsultin tai sisäisen rekrytoijan roolista. Lisäksi työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani tilanteessa kuin tilanteessa, joten toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen työskentelyote. Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia.

Pääset mukaan Barona IT:n sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Kun et ole asiakastoimeksiannossa, toimit rekrytointikonsulttina osana Barona IT:n Digital Talent Solutions -tiimiämme moderneissa toimitiloissa aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Juha Kuuttinen (juha.kuuttinen@barona.fi, 0503550700)

Tiimiimme pääset myös tutustumaan videon merkeissä klikkaamalla seuraavaa linkkiä!

https://www.youtube.com/watch?v=xf7ppyYbERk

Edellytykset työnsaannille: Technical recruitment
Eduksi luettavat asiat: Employer branding