(Poistunut julkaisusta)

IN-HOUSE OHJELMISTOSUUNNITTELIJA (mobiili)
Sandbox Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Tarjoamme monipuolisen työn mobiili- ja webapplikaatioiden kehittäjälle, jolla on laaja näkemys myös kokonaisvaltaisesta softakehityksestä aina lopputuotteeseen saakka. Työ räätälöityy tekijänsä mukaan. Tervetuloa meille osaksi joustavaa ja innovatiivista kehitystiimiä.

Haemme Sandbox Oy:lle Tampereen keskustaan

IN-HOUSE OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (mobiili)

vakituiseen työsuhteeseen.

Töiden aloitus on neuvoteltavissa, kunhan oikea tekijä löytyy.

Pääasialliset suunnittelu-, kehitys- ja ylläpitotehtäväsi ovat web- ja mobiiliapplikaatiot, joiden työstämisestä otat vastuun yhdessä kollegasi kanssa aina käyttäjäkokemukseen saakka. Osallistut eri elinkaaren vaiheissa oleviin kehitysprojekteihin, kehität ohjelmistokokonaisuuksia ja vaikutat suoraan lopputuotteeseen. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta kiinnostusta kokonaisvaltaiseen ohjelmistokehitystyöhön ja halua kehittää omaa osaamistasi. Sinulla on vahvaa osaamista mobiiliapplikaatioista ja kehityskokemusta mieluiten sekä Android että iOS-ympäristöistä. Lisäksi edellytämme kokemusta front-end-webbikehityksestä ja toivomme, että Java back-end-webbikehitys on myös sinulle tuttua SQL:n ohella.

Sandbox Oy ei ole ohjelmistotalo, vaan teet työtä suoraan omalle organisaatiollesi ja näet työsi tulokset nopeasti. Arvostamme monipuolista teknistä taustaa ja haluasi kehittyä. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja toimeen tarttuva ja kommunikoit mielelläsi sekä kollegoidesi että asiakkaidemme kanssa.

Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja rentoa työyhteisöä, jossa sinut huomioidaan omana itsenäsi. Pääset vaikuttamaan tuotekehityksen suuntaan toteutettavien kehitysprojektien ja työskentelytapojen kehittämisen kautta. Työskentely kanssamme on merkityksellistä, sillä tuotteemme edistävät ihmisten hyvinvointia laaja-alaisesti.

Mitäpä, jos juuri sinä lähtisit kehittämään kanssamme parempia tuotteita ja palveluita, joiden avulla parannetaan sekä sisäympäristöjä että ihmisten hyvinvointia?

Tarjoamme sinulle mm. kilpailukykyisen palkan, joustavan työpaikan, lounas-, liikunta- ja kulttuuriseteliedut ja ainakin omasta mielestämme ehdottoman mukavat kollegat! Tutustu ICT-asiantuntijaamme Artturiin: https://www.youtube.com/watch?v=qfeSBtJEpHY

Sandbox Oy on vakavarainen, vuonna 2005 perustettu tamperelaisfirma, joka on osa valtakunnallista Sandbox Group -konsernia. Sandbox Oy on tuleva työnantajasi, mutta pääset tekemään erilaisia kehitysprojekteja ketterästi läpi koko konsernin.

Sandbox Group koostuu hallinnoivasta Sandbox Oy:stä, Alme Solutions Oy:stä ja Sisäilmalähetti Oy:stä. Alme Solutions tuottaa innovatiivisia ratkaisuja terveempiin rakennuksiin sekä parempia arkiympäristöjä ihmisten päivittäisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yritys kehittää tuotteitaan ja palveluitaan kansainvälisille Wellness Real Estate ja Smart Building -markkinoille. Sisäilmalähetti Oy on erikoistunut kotimaassa tilojen ja tilankäyttäjien väliaikaiseen suojaamiseen kiinteistöissä, joissa on todettu sisäilmahaasteita. Lisäksi sisäolosuhteiden seurantapalvelun avulla tuotetaan ajantasaista ja helposti ymmärrettävää tilannekuvaa kiinteistöjen sisäolosuhteista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi liittämällä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Hakuaika on 16.8. asti, mutta hakea kannattaa mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Adeccolla Teemu Vuorinen, 0400 610041, teemu.vuorinen@adeccogroup.com.

Lisätietoja tehtävänkuvan teknisestä sisällöstä antaa mielellään ICT-asiantuntijamme Artturi Piisaari; artturi.piisaari@sandbox.fi tai p. 010 420 6065.