(Poistunut julkaisusta)

In-House Myyjä (etätyömahdollisuus)
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Esittely

Haemme menestyvälle ohjelmistoalan asiakkaallemme heidän kasvavaan tiimiinsä aktiivista

IN-HOUSE MYYJÄÄ (MAHDOLLISUUS ETÄTYÖHÖN)

Työtehtäviisi kuuluu taloushallinto-ohjelmistojen aktiivinen myyntityö yritysasiakkaille. Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta.

Työtehtävät

Vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin. Kuulut kuuden hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Edellytykset

Etsimme myynnin ja asiakkaiden parissa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tuloksentekijää. Voit olla kokeneempi työntekijä tai vasta esimerkiksi myyntiurasi alussa oleva henkilö. Arvostamme kokemusta työskentelystä asiakkaiden parissa, esimerkiksi kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Taloushallinnon tuntemus sekä englannin ja ruotsin kielen taito ovat hakijalle eduksi. Toimisto sijaitsee Espoossa, mutta työtä on perehdytyksen jälkeen mahdollista tehdä etänä riippumatta asuinpaikastasi.

Taustasi voi olla esim rahoitus-, vakuutus- tai kaupalliselta alalta ja mikäli sinulla on kosketuspintaa taloushallintoon ja ohjelmistoalaan on se sinulle eduksi.

Mutta ennen kaikkea Odotamme sinulta aktiivista ja innostunutta asennetta uuden oppimista kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja ja myyntihenkisyyttä ja pitkäjänteisyyttä unohtamatta palvelu- ja ratkaisukeskeistä asennetta.

Edut

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi. Palkkamalli koostuu kiinteästä kk-palkasta ja tiimibonuksesta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin viihtyisän työympäristön, motivoituneet työkaverit ja tuen ammatilliselle kehittymiselle. Ergonomiaa tukevat työvälineet, laaja työterveyshuolto sekä erilaiset liikunta- ja kulttuuriedut ovat osa kokonaisuutta. Tässä organisaatiossa viihdytään ja tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä ja asenteella tulosta!

Lisätiedot

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja asiakkaamme välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste