(Poistunut julkaisusta)

Imupaineauton kuljettajan kesätyö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme vahvistukseksi Tuusulan toimipisteeseemme

 

KOLMEA IMUPAINEAUTON KULJETTAJAA

 

kesän ajalle vastaamaan viemärihuollon tehtävistä. Pääpaino tehtävässä on sadevesi- ja lokakaivojen tyhjennyksissä. Hyvälle tekijälle saattaa olla mahdollisuus jatkaa työssä kesän jälkeenkin.

 

Valittavilta kuljettajilta tulee löytyä C-ajokortti sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys. Odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa ja työturvallisuuslähtöistä ja rauhallista työskentelytapaa. Arvostamme reipasta otetta ja toimeen toimeen tarttumista. Aiempi kokemus viemärihuollon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Valitun henkilön täytyy olla täysi-ikäinen.

 

Tarjoamme sinulle kehittyvän työympäristön sekä viihtyisän työyhteisön. Tuemme liikuntaa ja yhteistä virkistystoimintaa henkilökuntakerhojen kautta. Ylläpidämme työkykyä myös Sirius-työkyvynhallintahankkeen avulla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Ville Oinas, puh. 0408387688. Hänet tavoitat parhaiten perjantaina 12.4. klo 8-12. Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.