(Poistunut julkaisusta)

Imupaineauton kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Haemme Imupaineauton kuljettajaa Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme imupaineauton kuljettajaa Helsinkiin, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta imupaineauton käytöstä, tähän perehdytetään, mutta omaat kokemusta kuorma- autolla ajosta ja sinulla on ammattipätevyydet. Ajot sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle joskin toiminta- alueena on koko Uusimaa. Pääasiallinen työaika on ma-pe klo 8-16.

Yhtenä kohteena on mm. lentokenttä ja sitä varten valitun henkilön tulee suorittaa suppea turvallisuusselvitys. Myöskin työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aluksi henkilö työllistyy RTK- Henkilöstöpalvelun kautta neljäksi kuukaudeksi jonka jälkeen siirtyy asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Palkkaus: TES/ sopimuksen mukaan

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta, liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Tastén: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.