(Poistunut julkaisusta)

Imupaineauton kuljettaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme imupaineauton kuljettajia Uudenmaan alueelle. Työskentely tapahtuu päivävuoropainotteisesti.

Tehtävässä toimit imupaineauton kuljettajana tai apukuljettajana erilaisissa kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä, teollisuuskohteissa työskennellen mm. ojarumpujen, erotinkaivojen ja salaojien kuvaustehtävien parissa.

Työtehtävät edellyttävät ajoittaista valmiutta matkatöiden tekemiseen, joustavuutta työpäivän pituuden suhteen ja vähintään B-luokan ajokorttia. Eduksesi katsomme C-luokan ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden, sekä työ- ja tieturvallisuuskortit. B-kortin omaavilta hakijoilta toivomme halukkuutta suorittaa C-kortin, sekä ammattipätevyydet.

Henkilönä olet sitkeä, etkä pelkää likaisiakaan olosuhteita. Käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa ja olet kiinnostunut myös tehtävään keskeisesti sisältyvistä raskaan kaluston ajotehtävistä, sekä mahdollisista LVI-töiden opettelemisesta. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yrityksessä, jonka palveluksessa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta nuorekkaassa työympäristössä. Työnkuvasi on itsenäinen ja käytössäsi on modernit työkalut ja työvälineet. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki puhelimitse 050 478 4777 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.