(Poistunut julkaisusta)

Imupaineauton kuljettaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme imupaineauton kuljettajia Helsinkiin. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa, mutta painottuu päivävuoroon. Iltavuoroviikko tehdään noin kerran kuudessa viikossa.

Tehtävässä toimit imupaineauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa.

Työtehtävät edellyttävät ajoittaista valmiutta matkatöiden tekemiseen, joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä vähintään C-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme voimassaolevan kuljettajan ammattipätevyyden sekä työ- ja tieturvallisuuskortit.

Henkilönä olet sitkeä, etkä pelkää likaisiakaan olosuhteita. Käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa ja olet kiinnostunut myös tehtävään keskeisesti sisältyvistä raskaan kaluston ajotehtävistä. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yrityksessä, jonka palveluksessa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.